13.1.2023: Desirèé

Piti heti tulla tällai kehuun, kun nää bileet on ehkä kivin juttu tähän mennessä näist järjestetyistä ohjelmista. Ehkä siks ku tässä ei oo mitään kilpailuu sinänsä mukana – mä kun en oikeestaan oo ihan mahottoman kilpailuhenkinen! Me vaan täällä vähän herkutellaan ja juodaan drinksui ja kaikil on kivaa. Tai ainaski melkein kaikil on, Tasha on kyl paikalla mut en sit tiiää onks se kauheen ilonen kuiteskaan. Reima tietty viihtyy, ku tarjolla on runsaasti viinaa ja Markov on, no, Markov. Mut nyt taas hetkeks takas bilettään!

Puolimatkan bileet

Ei noist kyl tanssi kukaan muu ku Markov ja seki vähän hajamielisesti. Mut mä oon sit voinu keskittyy kauniiseen soolotanssiin. Enkä oo kyl ihan varma et viihtyyks finski, vai onks sillä vaan katkera hymy kun se siirtyy kurjuudesta sumusempaan kurjuuteen.

Mut kaikki sentään hymyilee, jopa Tasha! Halveksuvasti tietenkin, ei se kai muuta enää osaa, jos on koskaan oikeesti osannutkaan. Onneks valkkasin henkilökohtasiin tavaroihini tarpeeks hyvää musaa mukaan ni ei tarvii millään pölöbiiseillä bailata.

Vois kyl luulla, et tääl on kovemmatkii bileet menossa, tää koko hökötys tärähtelee hiukan aina välillä.

Oho, finski hamuaa makuupussiaan, siit on tehtävä heti loppu!

O O O

Onkoha tuotantoyhtiö järkänny ilotulituksen näitten juhlien kunniaks? Just ainakin kuuluu mahoton paukahdus ja kaikki heilahti oikeen kunnolla.

Eiku nyt tapahtuu jotain tosi outoo, olo keveni kummasti. Enk mä ylty ennä näpäimitöö kunn


Comments are currently closed.