2.1.2023: Kolumni Veikkaaja-sivustolla

Mars24-veikkaus käy kuumana tosi-tv-sarjan viimeisimpien käänteiden jälkeen. Mistä ovat peräisin ruhjeet Reima Lahtisen takaraivossa, entä mustelmat kasvoissa? Onko tunnelma aluksessa kiristynyt jo väkivaltaiseksi asti?

He, jotka veikkasivat PTOMASin Mars24-lotossa Reiman nolaavan itsensä ensimmäisenä, joutuivat pari jaksoa sitten nielemään pettymyksensä, kun ensimmäiseksi itseään nöyryyttikin Markov wc-tempauksellaan. Nytkin saattaa käydä, että potti menee tasaisempien hahmojen isompiin kertoimiin riskeeranneille – mikäli kuvamateriaalia tapahtumasta meille koskaan näytetään. Mukiloiko joku Reiman, vai onko hän vain kaatunut?

Varman päälle pelaajia suosittelemme sijoittamaan panoksensa jommalle kummalle naiselle. Mitä todennäköisimmin Nataša Tšervovalla on pinna katkennut itsesäälissä rypevän suomalaisen kanssa.

Sillä välin PTOMASin toisessa vedonlyöntikohteessa, Afganistanin konesodassa, rintamalinjat ovat pysyneet melko tasaisina. Fundamentalistikyborgit tekivät alkuviikosta jokusen itsetuhoiskun autokopteriparveen saamatta isompaa muutosta aikaiseksi voimatasapainoon. Kabulin hallinnan vaihtumisen todennäköisyys on melko alhainen. Öljyputki on edelleen autokopterien hallussa, mutta sen kaakkoispäässä on havaittu kasvavaa taistelualttiutta molemmin puolin viime aikoina.

Yksittäisistä taistelijoista kopteri KB-776 – eli Aavikon Vapahtaja, kuten se vedonlyöntipiireissä tunnetaan – on ylittämässä villeimmätkin veikkaukset eliniästään: Nyt laite liihottaa jo kuudetta viikkoa Helmandin hiekkaerämailla. KB-776 kuuluu vieläpä toissakvartaalin konesukupolveen, joka ei ole osoittautunut keskimäärin kovin pitkäikäiseksi. Jos joku tosiaan älysi veikata vekottimelle näin pitkää taisteluikää kuusi viikkoa sitten, hän tulee kuittaamaan melko mukavan potin.


Comments are currently closed.