8.7.220: Nataša

Aioin heti herättyäni kertoa Jürgenille löydöistäni, mutta hän taitaa tietää niiden sisällöstä jo enemmän kuin minä. Muistioni ei ollut millintarkasti sillä paikalla kuin mihin sen olin jättänyt, mikä herätti epäilykseni. Osasin varautua johonkin tällaiseen jättäessäni laboranttidronen kameran päälle.

Olin oikeassa. Videotaltioinnista näen kuinka hän avaa tiedostoni, tutkii niitä ja lopulta alkaa kiihtyneessä tilassa puhua itsekseen. Mitä hän oikein sanoo? Laboranttidrone kameroineen sijaitsee analyysitilassa ilmatiiviin lasin takana eikä sen vuoksi videolle ole tallentunut ääntä.

Äkillisen oivalluksen tuloksena käynnistän normaalisti kokousmuistioiden taltiointiin käytetyn BorgNote-ohjelmiston. Visual BorgNote ei ole pelkän brändäyksen takia Visual – mikrofonin hyödyntämisen sijaan se litteroi kokouspuheenvuorot huulilta lukemalla.

Ohjelmisto tekee sen myös hämmästyttävän tarkasti historiansa ansiosta. Ensimmäiset versiot kehitettiin NSA:n vakoilutarpeisiin ja se oli salaa integroitu yleisimpiin käyttöjärjestelmiin jo kauan ennen BorgNoten kuluttajaversion markkinoille lanseeraamista.

– – #// Microsoft Visual BorgNote 2020 transcript begins. – –

Jürgen: Se siis todella onnistui… Hän teki sen!
Jürgen: Symbioottinen kudos on täydellisesti sopeutunut Marsin olosuhteisiin.
Jürgen: Kudosnäyte varmistaa sen minkä tiesin…
Jürgen: Hän on täällä jossakin ja minun on löydettävä hänet ennen kuin metamorfoosi etenee viimeiseen vaiheeseensa!
Jürgen: Voi jos Nataša vain tietäisi mikä hänen roolinsa on ollut ja tulee olemaan galaksin kohtalossa!

– – Microsoft Visual BorgNote 2020 transcript ends. \# – –

Kuka on Hän jota Jürgen puhuu? Ja miten ihmeessä minä liityn galaksin kohtaloon???


Comments are currently closed.