8.6.220: PTOMAS/Baikonur -> New Helium/Mars

From: PTOMAS/Baikonur   
To: New Helium/Mars  
Subject: Kehoitus palata lähetyskauden rakenteen mukaiseen toiminta-aikatauluun


Katsojaluvut ovat vaarallisessa laskusuunnassa toimintanne satunnaisuuden takia. Pyydämme, ei v-a-a-d-i-m-m-e teitä toimimaan antamiemme ohjeiden mukaisesti ja jatkamaan lopultakin viikkotehtävien suorittamista. Katsojien on päästävä veikkaammaan voittajia! Markovin tilataidehassuttelu näytti toki vetoavan yleisöön, mutta siinä ei kuitenkaan ollut mitään kilpailullista elementtiä - emme voi viikoittain kysellä katsojilta, että: "Minkä sanan luulette Markovin tällä viikolla kävelevän marsperään".

PALATKAA MÄÄRÄTTYYN PÄIVÄJÄRJESTYKSEEN TAI MUUTEN!

Steffen Rømme   
Toimitusjohtaja   
Plass Torsk og Media AS

 

 

From: New Helium/Mars  
To: PTOMAS/Baikonur  
Subject: Re: Kehoitus palata lähetyskauden rakenteen mukaiseen toiminta-aikatauluun - Pyyntö evätty! 

Teiän on aivan turha lähetellä noita säälittäviä pyyntöjänne meille. Olemme nyt Mars kansalaisia, uutta kansaa jota ei teiän maalliset halunne kiinnosta. Mut on puhdistanut kristuksen viiniksi muuttama veri, enkä ole enää tässä tahi missäkään muussakaan maailmassa enää tilivelvollinen kenellekään muille kuin herralle Jumalalle itselleen. Sillä mä olen nähnyt sen valon, jota kaikki ei nää, mutta joka kaikkien pitäs nähdä. Herra itse on ilmestyny mulle eikä mun elämässä oo enää tilaa mediasaastaa tuottavan turskalöyhkän pillin mukaan tanssimiselle.

Nöyrtykää! Olkaa kuten Lasarus, jonka Kristus paransi laiskuudesta! Ottakaa vuoteenne, käykää ja tehkää vain hyviä tekoja Hengessä! Mut älkää enää ees kuvitelko et meiän tarttis tehä teille yhtään mitään ohjelmanumeroi.

- - -
Jumalan Desirèé

 

 

From: PTOMAS/Baikonur   
To: New Helium/Mars  
Subject: Re: Kehoitus palata lähetyskauden rakenteen mukaiseen toiminta-aikatauluun - Pyyntö evätty!

Meihin ette tee vaikutusta rammoilla raamatunlainauksillanne. Mikäli kieltäydytte hoitamasta oman osuutenne, katsomme ettei sopimus siis velvoita meitäkään enää. Teidän joukossanne on ainakin yksi, joka tietää mitä tarkoittaa puoliautonominen aeroponinen ravintokasvihuonemoduli. Sen laskeutuminen Marsiin on hyvin helppo estää, mikäli emme välittömästi ala saada haluamamme kaltaista aineistoa teiltä.

Steffen Rømme   
Toimitusjohtaja   
Plass Torsk og Media AS

 

 


Comments are currently closed.