7.2.0 Mr: Jürgen

Suunnitelmani etenee jopa odotettua sujuvammin. Mars on nyt hallussamme. Muut siirtokuntamme jäsenet eivät vielä ymmärrä tämän kaiken merkittävyyttä, mutta he kyllä hahmottavat kokonaisuuden vähitellen. He eivät ole tyhmiä, vaikka heiltä puuttuvatkin keinot kuvitella oman pienen elämänpiirinsä ulkopuolista suuruutta. Annan siksi heille anteeksi heidän loukkauksensa minua kohtaan – Maa-sivilisaation tympeys ja turhanpäiväisyys sumentavat vielä heidän aistejaan. Mutta täällä, aikaan seisahtuneen ja kuolevan valtakunnan lopullisesti taakseen jättäneinä, hekin voivat vapautua sovinnaisen orja-ajattelunsa kahleista ja todella suunnata katseensa tulevaisuuteen!

Vallankumouksestamme järkyttyneet rappiokoneiston kätyrit yrittävät vielä palauttaa tilannetta haltuunsa. Maasta tulevat viestit ovat parhaimmillaan huvittavia, pahimmillaan myötähävettäviä. Rivien väleissä paniikki ja epätoivo lisääntyvät kappale kappaleelta.

From: Ptomas/Baikonur
To: New Helium/Mars
Subject: Toistuvat sopimusrikkomukset – viimeinen varoitus

Kärsivällisyydestämme ja saamistanne toistuvista uusista mahdollisuuksista huolimatta olette jatkaneet naurettavaa kapinalinjaanne. Kuvauslaitteiston luvaton haltuunotto oli viimeinen pisara. Teillä on 24.6.220 saakka aikaa palauttaa robotit kuvauskäyttöön, tai ohjaamme matkalla olevan kasvihuonemodulin kääntymään takaisin. Siinähän sitten leikitte avaruuden asuttajia ilman omavaraista hapen ja ruoan tuotantoa. Mikäli kuitenkin palaatte ruotuun ja tottelette määräajan kuluessa, voimme keskustella teille lankeavien sopimussakkojen muuntamisesta lisätehtäviksi, joilla katsojaluvut saadaan nousuun. 

Steffen Rømme
Toimitusjohtaja
Plass Torsk og Media AS


From: New Helium/Mars
To: Ptomas/Baikonur
Subject: Re: Viimeinen varoitus – vaarassa olette te itse

Meitä ette hämää. Uhkauksenne ovat tyhjiä. Valta on nyt meillä. 

Ymmärrämme pelkonne. Uusi sivilisaatiomme uhkaa olemassaolonne perusrakenteita. Osoitamme todeksi hylkäämämme planeetan ja elämäntavan kestämättömyyden ja valheellisuuden, eikä herkkä psyykenne kestä sitä. 

Älkää pelätkö – mars ottaa avosylin vastaan ne, joilla on rohkeutta ja intoa loikata tuntemattomaan. 

- - - 
Jürgen Přiklgruber
Kenraali, Itsenäinen Mars-yhteisö

PS. Syökää paskaa, senhän te parhaiten osaatte

Comments are currently closed.