21.2.2023: //unauthorized login//

Tämä jatkuva epävarmuus kuluttaa mieltä. On pakko yrittää keskittyä tehtävään ja pysyä niin tyynenä kuin mahdollista. Olen käyttänyt mielenhallintaharjoitteita jo lähes päivittäin. Niistä on suuri apu. Luotan itseeni vahvasti. Tulevaisuus on täysin kirkas.

Lähestymme määränpäätä. Mikä painovoimajärjestelmän taannoin hajottikin, se ei voinut olla vaikuttamatta aluksen lentorataan. Toivon hartaasti, että miehistö on saanut radankorjauslaskelmat ja aluksen kurssin korjattua. Tekevätkö he mitään muuta kuin ryyppäävät ja rellestävät? Se on suorastaan surkuhupaisaa. Olin vähällä paljastaa itseni, kun näin ruotsalaisnaikkosen tanssivan heidän juhliessaan jotain… mitä he nyt sitten ikinä juhlivatkaan. Tanssivan!? Täällä! Tässä pienessä painottomassa tilassa, keskellä planeettainvälistä mustaa avaruutta! Tuntuu hieman nurinkuriselta ajatella näin, mutta kun katselen tuota porukkaa, vakuutun yhä uudelleen siitä, että tein täysin oikean ratkaisun hankkiutuessani mukaan tälle matkalle. Toivon vain, että Z. ja G. ovat turvassa. En olisi täällä ilman heidän suurenmoista apuaan.

PSuuri tavoite, suuri päämäärä, suuri tulevaisuus.

Olen säännöstellyt syömistäni ja juomistani entisestään. En osannut odottaa, että elintarvikevarannot täällä olisivat näin niukat. Miehistö on ilmeisesti huomannut saman asian ja säännöstellyt omaa syömistään myös. Hyvä niin, mutta se tietenkin kiristää tunnelmaa entisestään. Mahtavatko he arvata, mistä on kysymys? Ehdimmekö Marsiin, ennen kuin aikani astua tämän spektaakkelin näyttämölle koittaa? Toivon niin.

[>>_ _|acces.code<<#>>?..

Hemmetti! En pääse aluksen ylläpitojärjestelmään! Mieleeni juolahti eräs asia… haluaisinpa vain tietää… jos elintarvikevarannot on mitoitettu näin tarkasti neljälle matkustajalle, onko happi yhtä tarkasti laskettu..?

Tarkastan ja huollan pistoolin heti syvähengitysharjoitukseni jälkeen. On oltava valmiina. Virheisiin ei ole varaa – ei myöskään epäröintiin. Jos tilanne sitä vaatii, uhrauksia täytyy olla valmis tekemään. Suuri tavoite, suuri päämäärä, suuri tulevaisuus. Koko maailma. Sinun, J. Sinun.


Comments are currently closed.